Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe Streusel
Meksykańska czekolada Streusel Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, czekoladę, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe Streusel, Meksykańskie Czekoladowe Brownies, oraz Bezglutenowe Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującej się wody, wymieszaj masło i niesłodzoną czekoladę, aż stopią się i będą gładkie.
Zdjąć z ognia i ubić w brązowym cukrze i cukrze granulowanym.
Dodawać jajka po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Ubić wanilią i ekstraktem z migdałów. Wymieszaj mąkę, cynamon, proszek do pieczenia i sól, aż dobrze się wymieszasz.
Rozłóż poziom ciasta w masle i mąki 9-przez 13-calowy patelni do pieczenia. Wycisnąć garści meksykańskiej czekolady streusel, aż skleja się, a następnie kruszyć na kawałki równomiernie na powierzchni ciasta.
Pieczemy ciasteczka w piekarniku 325, aż Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie z dołączonymi wilgotnymi okruchami, 30 do 35 minut.
Ostudzić na patelni na stelażu przez co najmniej 20 minut, a następnie pokroić w 24 lub 32 kwadraty (jeśli nadrabiają do 1 dnia do przodu, całkowicie ostudzić, a następnie zawijać nieobcięte ciasteczka hermetyczne).
Meksykańska czekolada streusel. W robocie kuchennym lub misce wirować lub mieszać 1/2 szklanki mąki uniwersalnej i 1/4 szklanki mocno zapakowanego brązowego cukru, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać 5 łyżek masła i wirować lub wcierać palcami, aż mieszanina utworzy grube okruchy. Pulse w 4 1/2 uncji (około 1 1/2 tabletki) grubo posiekanej meksykańskiej czekolady (niektóre większe kawałki pozostaną), lub drobno posiekać nożem i wymieszać z mieszaniną mąki. Zużyć natychmiast lub schłodzić hermetycznie do 1 tygodnia.