Meksykańskie Ciasta Kukurydziane

Meksykańskie Ciasta Kukurydziane
Meksykańskie ciasta kukurydziane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać mix, oliwki, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańskie Ciasta Kukurydziane, Meksykańskie ciasta kukurydziane (Gotowanie dla 2 osób), oraz Slow Cooker Meksykańskie Ciasta Kukurydziane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciepła nonstick griddle do 191° lub patelni ciepła na średnim ogniu; smar ze skróceniem, jeśli to konieczne. W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, mąka kukurydziana, mleko i białka do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać ciasto przez 1/4 cupfuls na gorącej patelni. Gotować, aż brzegi wyschną. Obrócić; pozostałe strony ugotować na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W małej misce wymieszaj salsę, kukurydzę i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Umieść 1 ciasto kukurydziane na każdym z 6 talerzy do serwowania w kuchence mikrofalowej; rozłóż każde ciasto z hojnymi 2 łyżkami fasoli. Wierzch każdy z dodatkowym plackiem kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Rozłóż 1/3 szklanki mieszanki salsy na wierzchu każdego stosu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
6
Każdą porcję posypać obficie 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
7
Mikrofalówka każdej porcji odkryte na wysoki o 1 minutę lub do ogrzania przez i ser topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
8
Podawać z dodatkową salsą i śmietaną w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn