Meksykańskie Ciasta Kukurydziane
Meksykańskie ciasta kukurydziane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać mix, oliwki, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańskie Ciasta Kukurydziane, Meksykańskie ciasta kukurydziane (Gotowanie dla 2 osób), oraz Slow Cooker Meksykańskie Ciasta Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła nonstick griddle do 191° lub patelni ciepła na średnim ogniu; smar ze skróceniem, jeśli to konieczne. W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, mąka kukurydziana, mleko i białka do wymieszania.
Wlać ciasto przez 1/4 cupfuls na gorącej patelni. Gotować, aż brzegi wyschną. Obrócić; pozostałe strony ugotować na złoty kolor.
W małej misce wymieszaj salsę, kukurydzę i oliwki.
Umieść 1 ciasto kukurydziane na każdym z 6 talerzy do serwowania w kuchence mikrofalowej; rozłóż każde ciasto z hojnymi 2 łyżkami fasoli. Wierzch każdy z dodatkowym plackiem kukurydzianym.
Rozłóż 1/3 szklanki mieszanki salsy na wierzchu każdego stosu ciasta.
Każdą porcję posypać obficie 1 łyżką sera.
Mikrofalówka każdej porcji odkryte na wysoki o 1 minutę lub do ogrzania przez i ser topi się.
Podawać z dodatkową salsą i śmietaną w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.