Meksykańskie ciasta kukurydziane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać mix, oliwki, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańskie Ciasta Kukurydziane, Meksykańskie ciasta kukurydziane (Gotowanie dla 2 osób), oraz Slow Cooker Meksykańskie Ciasta Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ciepła nonstick griddle do 191° lub patelni ciepła na średnim ogniu; smar ze skróceniem, jeśli to konieczne. W dużej misce, wymieszać Bisquick mix, mąka kukurydziana, mleko i białka do wymieszania.
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Szklanki Posiekanych Daktyli (około
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać ciasto przez 1/4 cupfuls na gorącej patelni. Gotować, aż brzegi wyschną. Obrócić; pozostałe strony ugotować na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
W małej misce wymieszaj salsę, kukurydzę i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane
Zęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść 1 ciasto kukurydziane na każdym z 6 talerzy do serwowania w kuchence mikrofalowej; rozłóż każde ciasto z hojnymi 2 łyżkami fasoli. Wierzch każdy z dodatkowym plackiem kukurydzianym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dodatki (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Rozłóż 1/3 szklanki mieszanki salsy na wierzchu każdego stosu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Zęby Przyrodzenia
6
Każdą porcję posypać obficie 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Mikrofalówka każdej porcji odkryte na wysoki o 1 minutę lub do ogrzania przez i ser topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
8
Podawać z dodatkową salsą i śmietaną w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.