Meksykańskie Ciasta Czekoladowe
Przepis Meksykańskie ciasta czekoladowe jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 20 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, olej roślinny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Meksykańskie Ciasta Czekoladowe, Czekoladowe Meksykańskie Torty Weselne, oraz Meksykańskie" Gorące " Czekoladowe Ciasta Z Roztopionej Lawy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Butter two 8-in. okrągłe patelnie na ciasto. Dół linii z woskowanym papierem ciętym w celu dopasowania. Papier maślany, następnie patelnie z 1/2 łyżki. kakao.
Ubić Pozostałe 1 szklanki kakao, mąkę, cukry, cynamon, soda, cayenne, i sól w misce do wymieszania.
Dodaj mleko, oleje, jajka, ocet i wanilię; ubijaj, aż będzie gładka.
Wlać do patelni, dzieląc ciasto równomiernie.
Piec, aż wykałaczka włożona do każdego ciasta wyjdzie czysta, o 45 protokół.
Schłodzić ciasta w patelniach przez 10 minut. Poluzuj ciasta z patelni metalową szpatułką. Obróć każdy tort na talerz. Wyrzucić papier woskowany. Odwróć ciasta na stojaki i całkowicie ostudź. Cukier puder przesiać na ciasto.
Dodać do 1 dnia, przykryć; po rozpakowaniu zalać cukrem pudrem.