Meksykańskie Burritos Śniadaniowe
Meksykańskie burritos Śniadanie jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 17 minut. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz salsę, jajka, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Łatwe Meksykańskie Śniadanie Burritos, Nowe Meksykańskie Burritos Z Czarną Fasolą, oraz Burritos Śniadaniowe.
Instrukcje
Fasolę i sok z limonki umieścić w małej misce; zacieru z tyłu łyżką, aż będzie prawie gładka.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj jajka na patelni. Gotować, bez mieszania, aż mieszanina ustawi się na dnie. Narysuj szpatułkę na dnie patelni, aby utworzyć twaróg. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż jajko zgęstnieje, ale nadal wilgotne.
Natychmiast wyjąć z patelni.
Patelnia ciepła na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj 1 tortilla do patelni.
Ciepła 20 sekund z każdej strony lub tylko do miękkości.
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami.
Łyżka 2 łyżki mieszanki fasoli, 2 1/2 łyżki jajka, 2 łyżki świeżej salsy i 1 łyżka sera w środku każdej tortilli.
Zwijamy się. Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Miejsce burritos na patelni, i gotować na średnim ogniu 4 minut lub aż lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
W razie potrzeby udekorować wapnem.