Meksykańskie Brownie z nadzieniem morelowo-Ancho i Ganache z gorzkiej czekolady
Przepis Meksykańskie Brownies z nadzieniem morelowo-Ancho i gorzką czekoladą Ganache może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Ten przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz zmielony cynamon, wodę, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Mascarpone Z Jagodowym Ganache, Czekoladowe babeczki z nadzieniem Ganache z czekolady, pomarańczy i goździków oraz maślanym kremem z Chińskiej Herbaty, oraz Ciasteczka Z Kwaśną Śmietaną-Czekoladowe Nadzienie Ganache.
Instrukcje
W rondlu 2-quart podgrzać składniki napełniające morele do wrzenia, stale mieszając; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu odkryte około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje. Lekko schłodzić. W misie robota kuchennego z metalowym ostrzem umieść mieszaninę. Okładka; proces do gładkiej. Odstawić.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 16 regularnych filiżanek do muffinek.
W średniej misce, wymieszać składniki Brownie aż dobrze wymieszane. Łyżka około 2 łyżki ciasta brownie do każdej filiżanki muffin. Upuść 1 łyżkę nadzienia na ciasto brownie w każdej filiżance. Top każdy z dodatkowymi 2 do 3 łyżki ciasta.
Piec 20 do 24 minut lub do góry są suche; ostudzić 10 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie ostudzić, około 30 minut.
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Wyjąć z ognia; wymieszać z czekoladą i 1/4 łyżeczki cynamonu, aż stopi się i będzie gładka.
Odstawić na 15 minut, aby zagęścić. Starannie wlać mieszaninę czekolady na wierzchu każdego brownie.