Meksykański Sos Molcajete

Meksykański Sos Molcajete
Przepis meksykański sos Molcajete jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 14 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, sól koszerna, Serrano chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedrogi SOS. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Gulasz mięsno-warzywny po meksykańsku-Molcajete Azteca, Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), oraz Sos Meksykański Czerwony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę pokroić na pół w ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
2
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę, chiles, pomidory, i czosnek; gotować 5 minut lub aż poczerniałe, obracając często. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Pokrój korzeń z klinów cebuli; Odrzuć korzeń. Pomidory rdzeniowe. Drobno zmielić cebulę, chiles i pomidory razem, aż mieszanina będzie prawie pastelike.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
Mięso MieloneMięso Mielone
CebulaCebula
5
Posypać solą; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn