Meksykański Ryż Ognisty

Meksykański ryż Ognisty jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 470 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 69 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka mielonej wieprzowiny śniadanie kiełbasa, woda, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Ron ' s Afterburner Mexican Hot Sauce-rozpal swoje kubki smakowe, Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, aż równomiernie brązowy.
W średnim naczyniu do pieczenia wymieszaj ugotowany ryż, gotowaną kiełbasę, SOS picante i kwaśną śmietanę. Top z serem Cheddar.
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie bąbelkowy.