Meksykański Półmisek Burger
Meksykański półmisek Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 39g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego kminku, marynowanych pomidorów, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Meksykański Talerz Fiesta, Półmisek Sałatek Meksykańskich, oraz Mexican Cemita Burger.
Instrukcje
Używając długiego, ząbkowanego noża, przeciąć chleb na pół poziomo.
Masło rozprowadzić równomiernie na ściętych bokach.
W dużej misce, ubić jajka, aby wymieszać, a następnie dodać wołowinę, cebulę, bułkę tartą, SOS taco, chili w proszku, cumn, czosnek i oregano i dobrze wymieszać. Linia 12-na 15-calowa blacha do pieczenia z woskowanego papieru. Zeskrobać mieszaninę mięsa na papier i wkleić w 12-calową okrągłą (lub 1 w. szerszy niż chleb).
Przygotować Grill do bezpośredniego ogrzewania.
W przypadku stosowania brykietów węglowych przykryj ognisko pojedynczą, solidną warstwą zapalonych węgli; pozwól im spalić się do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Jeśli używasz grilla gazowego, obróć wszystkie palniki na wysoki i zamknij pokrywę na 10 minut. Dostosuj palniki do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Gdy grill jest gorący (możesz trzymać rękę na poziomie grilla od 2 do 3 sekund), połóż mięso na grillu: trzymając oba końce blachy do pieczenia, Odwróć patty na grill. Ściągnij woskowany papier z patty i wyrzuć.
Gotować patty aż rumiane na dnie, o 7 protokół. Aby włączyć, Użyj 2 bez oprawek do pieczenia, jeden jako popychacz do przesuwania patty na drugim arkuszu. Gdy patty jest na blasze do pieczenia, odwrócić pierwszy arkusz na nim. Trzymać blachy do pieczenia razem, obrócić, i przesuń patty, rumiane side up, z powrotem na grill. Nadal gotować, aż dobrze zrobione(Nie różowy w środku, wyciąć do testu), 7 do 9 protokół.
Posypać serem na hamburgera przez ostatnie 3 do 4 minut gotowania.
W ciągu ostatnich kilku minut mięso gotuje, jeśli jest miejsce, połóż chleb, pokrój bokiem, na grillu do tostów. Jeśli nie ma wystarczająco dużo miejsca, tosty chleb po usunięciu patty. Wsuń blachę do pieczenia pod mięso, a następnie wsuń mięso na dolną połowę tostów.
Górną połowę chleba pokroić na 8 klinów. Ułóż kliny chleba na hamburgerze.
Burger i spód chleba pokroić w kliny.
Top burger z guacamole i marynowane Tomatillo.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![DeLoach Russian River Pinot Noir]()
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem