Meksykański makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 21g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś łagodny sos enchilada, SOS enchilada, makaron rotini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest spektakularne. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Tymczasem w 10-calowej patelni nonstick, podgrzać oba pudełka mrożone warzywa i oba puszki SOS enchilada na wolnym ogniu na średnim ogniu, gotowanie, aż warzywa zostaną podgrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Zdjąć z ognia. Natychmiast wymieszać ze śmietaną, serem i gotowanym makaronem. Sos będzie gęstnieć w miarę stygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka