Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Meksykańskie Owoce morza koktajl spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 216 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka grudek kraba, cebula, ketchup, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Przynosi ci to Epikurious. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykański Koktajl Z Owoców Morza, Koktajl Z Owoców Morza, oraz Sos Koktajlowy Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem sok Clamato, ketchup, sok z limonki, ostry sos, sól, cebula, i kolendra w dużej misce, następnie delikatnie wymieszać awokado, mięso krabowe, i krewetki. Łyżka do 6-lub 8-uncji szklanek lub filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Crabmeat
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Płatki Crispix, Rozdrobnione
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.