Meksykański Dip Warstwowy
Meksykańskie zanurzenie warstwowe wymaga około 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 176 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz oliwki, mieszankę przypraw taco, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Warstwowy Dip Meksykański, Warstwowy Dip Meksykański, oraz Layered Mexican Spread.
Instrukcje
Rozłóż refried fasoli na dnie (1-quart) płytkich krawędziach danie do serwowania (można użyć przezroczystego naczynia, jeśli chcesz).
Fasolę posypać przyprawą.
Pokrojone w kostkę pomidory nakładamy na fasolę, kwaśną śmietanę na pomidory i guacamole na kwaśną śmietanę.
Całość posypać warstwowym dipem serem cheddar, następnie zieloną cebulą i zakończyć warstwą czarnych oliwek. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.