Meksykański Dip Kukurydziany

Meksykański Dip Kukurydziany
Meksykański Dip kukurydziany może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis służy 16. 26 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Idź do sklepu i odebrać śmietanę, chilis, majonez, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bacon Ranch CORN Dip, Meksykański Dip Kukurydziany, oraz Meksykańska kukurydza na kolbie.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn