Meksykańska Zupa Pomidorowa

Meksykańska Zupa Pomidorowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj meksykańskiej zupy pomidorowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 164 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, sok z limonki, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Zupa Pomidorowa, Meksykańska pieczona zupa z kurczaka i pomidorów, oraz zupa pomidorowa, jak zrobić zupę pomidorową / restaurant style dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn