Meksykańska Zapiekanka Z Patelni
Meksykańska zapiekanka z patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 270 kalorii, 19g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.52 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, Pomidory z puszki, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Meksykańska Zapiekanka Z Patelni, Meksykańska Zapiekanka Z Patelni, oraz Serowy Meksykańska Zapiekanka Na Patelni.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodać wołowinę; gotować 4 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Odcedzić i wrócić do patelni. Wymieszaj chili w proszku, kminek i sól.
Dodać ryż, pomidory, i fasola; gotować na średnim ogniu 2 minut lub aż dokładnie ogrzane, mieszając od czasu do czasu.
Posypać serem; przykryć i zdjąć z ognia.
Odstawić na 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.