Meksykańska Zapiekanka wieprzowo-fasolowa

Przepis meksykańska Zapiekanka wieprzowo-fasolowa jest gotowa w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Jeśli masz fasolę pinto, ser Monterey jack, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańska Wieprzowina I Fasola Pinto, Slow Cooker meksykańska fasola i ryż z wieprzowiną, oraz Torta śniadaniowa (meksykańska Kanapka śniadaniowa z jajkami, chrupiącą wieprzowiną i fasolą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w 10-calowej patelni nonstick, gotować wieprzowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
W 2-ćwiartowej zapiekance bez cukru wymieszaj wieprzowinę, fasolę, mieszankę przypraw taco, SOS enchilada, wodę i paski tortilla, aż dobrze wymieszasz.
Przykryć i piec około 40 minut lub do ogrzania przez. Zapiekanka wymieszać; posypać serem.
Piec od 5 do 8 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera. Top z pomidorem.