Meksykańska Zapiekanka wieprzowo-fasolowa

Meksykańska Zapiekanka wieprzowo-fasolowa
Przepis meksykańska Zapiekanka wieprzowo-fasolowa jest gotowa w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Jeśli masz fasolę pinto, ser Monterey jack, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańska Wieprzowina I Fasola Pinto, Slow Cooker meksykańska fasola i ryż z wieprzowiną, oraz Torta śniadaniowa (meksykańska Kanapka śniadaniowa z jajkami, chrupiącą wieprzowiną i fasolą) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. w 10-calowej patelni nonstick, gotować wieprzowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
W 2-ćwiartowej zapiekance bez cukru wymieszaj wieprzowinę, fasolę, mieszankę przypraw taco, SOS enchilada, wodę i paski tortilla, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Paski TortillaPaski Tortilla
FasolaFasola
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
3
Przykryć i piec około 40 minut lub do ogrzania przez. Zapiekanka wymieszać; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec od 5 do 8 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera. Top z pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn