Meksykańska Wieprzowina I Fasola Pinto
Przepis meksykańska wieprzowina i fasola Pinto może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 55 minut. Ten przepis zawiera 16 porcji z 333 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory w puszkach, tortille z mąki, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 87%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Meksykańska Fasola Pinto, Meksykańska Fasola Pinto Od Podstaw (1 Garnek), oraz Fasola Pinto Z Przyprawami Po Meksykańsku dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W garnku połącz pierwsze osiem składników; zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; dusić pod przykryciem przez 3 do 4 godzin lub do miękkości mięsa i fasoli.
Usuń wieprzowinę; lekko ostudzić. Wymieszaj marchewki, seler i pomidory w mieszance fasoli; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień;dusić pod przykryciem, aż warzywa będą chrupiące.
Dodaj cukinię; gotuj 8-10 minut dłużej lub do miękkości.
W międzyczasie Usuń wieprzowinę z kości; wyrzucić kość.
Pokrój wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa; wróć do garnka i podgrzej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Louis Jadot Pinot Noir z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Pinot Noir]()
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot to czyste wino odmianowe produkowane z moszczu Pinot Noir i win wybranych z winnic na poziomie wsi na całym Wybrzeżu i wybrzeżu Chalonnaise. Podobnie jak w przypadku kilku mniejszych win, Maison Louis Jadot praktykuje "réplis" w celu poprawy jakości wina poprzez odtajnienie niektórych win o wyższej apelacji, które mają zostać włączone do mieszanki. Ostatnie partie są starannie dobierane i, w zależności od rocznika, leżakowane przez kilka miesięcy w dębowych beczkach, aby przywołać czyste, Dojrzałe smaki czerwonych jagód i ziemistość winogron złagodzonych subtelnym dotykiem drewna. Odzwierciedlając styl Jadot, Pinot Noir Jadot jest harmonijny i zrównoważony, z pulchną owocowością i jedwabistą konsystencją skompensowaną okrągłymi, delikatnymi taninami w winie o średnim ciele i eleganckiej strukturze. Bardzo typowy, pachnący bukiet odmianowy uzupełnia pyszne, długotrwałe wykończenie.