Meksykańska Sałatka Z Kurczakiem Ricka Baylessa Z Guacamole I Świeżą Rzymską
Przepis Ricka Baylessa " meksykańska Sałatka z kurczakiem z Guacamole i świeżą rzymską jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, chiles, połówki piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Rick Bayless ' s Bacon and Tomato Guacamole, Dip Queso z tequilą Rick Bayless, oraz Horchata (adaptacja: Rick Bayless).
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać czosnek i chiles, i gotować, aż czosnek jest miękki i lekko rumiane, 2 do 3 protokół. Cool.In mikserem, przecier sok z limonki, kolendra, i 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu, i czosnek i chile oleju. Marynować kurczaka z 1/3 mieszanki do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Truskawka Bez łuski
Olej Chili
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozgrzej patelnię grillową lub grill gazowy na średniej lub średniej wysokości (lub rozpal ogień węglem drzewnym i pozwól mu się spalić, aż węgiel będzie średnio gorący i pokryty białym popiołem). Plastry cebuli lekko posmarować olejem i doprawić solą. Grill cebulę i kurczaka, aż kurczak jest gotowane przez i cebula jest dobrze rumiane, 5 do 6 minut na stronie.Grillowaną cebulę pokroić na małe kawałki i włożyć do miski. Awokado obrać ze skórki, miąższ wymieszać z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Dodaj kolejną trzecią marynaty czosnkowej i grubo rozgnieść wszystko razem z masher ziemniaków, duży widelec lub tylnej części łyżki. Smak i doprawić solą, zwykle około 1/2 łyżeczki.Do dużej miski wrzucić pokrojoną w plasterki romainę, ubrać pozostałą trzecią część marynaty i wrzucić do combine.To podawać, podzielić na cztery talerze obiadowe. Umieść część guacamole na środku każdego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Potrójne, Przycięte
Romaine
1 Pomarańcza, Skórka
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Posypać queso añejo (lub jego substytutem) i skropić większą ilością dressingu.Więcej o PANNA: Panna to pierwszy w historii magazyn o gotowaniu wideo na iPada i iPhone ' a. Uruchomiona pod koniec 2012 roku Panna łączy w sobie oryginalną zawartość wideo w wysokiej rozdzielczości, w której mistrzowie kuchni (Rick Bayless, Nancy Silverton, Jonathan Waxman, Seamus Mullen, Sean Brock, The Canal House, Anita Lo, Michael Tusk, by wymienić tylko kilka) przygotowują swoje ulubione dania w domowych kuchniach. Panna uruchomiona w zeszłym roku do wielkiego sukcesu, z ponad pół miliona pobrań i liczenia, i został uznany za jedną z najlepszych aplikacji 2012 przez Apple. Pobierz go teraz. Wypróbuj te meksykańskie przepisy na Food Republic: Tatar z tuńczyka Guacamole Recipe
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.