Meksykańska Sałatka Z Kurczakiem Ricka Baylessa Z Guacamole I Świeżą Rzymską
Przepis Ricka Baylessa " meksykańska Sałatka z kurczakiem z Guacamole i świeżą rzymską jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, chiles, połówki piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Rick Bayless ' s Bacon and Tomato Guacamole, Dip Queso z tequilą Rick Bayless, oraz Horchata (adaptacja: Rick Bayless).
Instrukcje
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i chiles, i gotować, aż czosnek jest miękki i lekko rumiane, 2 do 3 protokół. Cool.In mikserem, przecier sok z limonki, kolendra, i 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu, i czosnek i chile oleju. Marynować kurczaka z 1/3 mieszanki do 1 godziny.
Rozgrzej patelnię grillową lub grill gazowy na średniej lub średniej wysokości (lub rozpal ogień węglem drzewnym i pozwól mu się spalić, aż węgiel będzie średnio gorący i pokryty białym popiołem). Plastry cebuli lekko posmarować olejem i doprawić solą. Grill cebulę i kurczaka, aż kurczak jest gotowane przez i cebula jest dobrze rumiane, 5 do 6 minut na stronie.Grillowaną cebulę pokroić na małe kawałki i włożyć do miski. Awokado obrać ze skórki, miąższ wymieszać z cebulą.
Dodaj kolejną trzecią marynaty czosnkowej i grubo rozgnieść wszystko razem z masher ziemniaków, duży widelec lub tylnej części łyżki. Smak i doprawić solą, zwykle około 1/2 łyżeczki.Do dużej miski wrzucić pokrojoną w plasterki romainę, ubrać pozostałą trzecią część marynaty i wrzucić do combine.To podawać, podzielić na cztery talerze obiadowe. Umieść część guacamole na środku każdego talerza.
Pokrój każdą pierś w kostkę i ułóż na guacamole.
Posypać queso añejo (lub jego substytutem) i skropić większą ilością dressingu.Więcej o PANNA: Panna to pierwszy w historii magazyn o gotowaniu wideo na iPada i iPhone ' a. Uruchomiona pod koniec 2012 roku Panna łączy w sobie oryginalną zawartość wideo w wysokiej rozdzielczości, w której mistrzowie kuchni (Rick Bayless, Nancy Silverton, Jonathan Waxman, Seamus Mullen, Sean Brock, The Canal House, Anita Lo, Michael Tusk, by wymienić tylko kilka) przygotowują swoje ulubione dania w domowych kuchniach. Panna uruchomiona w zeszłym roku do wielkiego sukcesu, z ponad pół miliona pobrań i liczenia, i został uznany za jedną z najlepszych aplikacji 2012 przez Apple. Pobierz go teraz. Wypróbuj te meksykańskie przepisy na Food Republic: Tatar z tuńczyka Guacamole Recipe
Przepis Na Enchiladas Suizas Z Kurczakiem
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.