Meksykańska Sałatka Ryżowa Z Czarną Fasolą, Awokado I Czerwonym Chilli

Meksykańska Sałatka Ryżowa Z Czarną Fasolą, Awokado I Czerwonym Chilli
Przepis meksykańska Sałatka ryżowa z czarną fasolą, awokado i czerwonym Chilli jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 678 kalorii. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, fasolę, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czarną fasolę można śledzić to danie główne z Deser z czarnej fasoli i słodkich ziemniaków jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chili wołowe z czarną fasolą i sałatką z awokado, Sałatka meksykańska z czarną fasolą i awokado, oraz Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia93
Magazyn