Meksykańska Ryba Pieczona
Meksykańskie pieczone ryby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 27g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,51 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ostry ser cheddar, śmietanę, grubo kukurydziane chipsy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Meksykańska Ryba Pieczona, Ryba Meksykańska, oraz Meksykańska Zupa Rybna.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko nasmarować jeden 8x12 cala naczynia do pieczenia.
Filety rybne opłukać pod zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Filety ułożyć obok siebie w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Wylać salsę na wierzch i równomiernie posypać rozdrobnionym serem. Top z rozdrobnionych wiórów kukurydzianych.
Piec, odsłonięty, w nagrzanym piekarniku przez 15 minut, lub aż ryba będzie nieprzejrzysta i płatki widelcem.
Podawać posypane plasterkami awokado i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.