Meksykańska Ryba Pieczona
Przepis Meksykańskie pieczone ryby jest gotowy w około 50 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.23 za porcję. To danie główne ma 1033 kalorii, 87g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Mieszanka pomidorów w puszkach, czosnku, mączki kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Meksykańska Ryba Pieczona, Ryba Meksykańska, oraz Meksykańska Zupa Rybna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.Rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości, o 3 protokół.
Dodać pomidory, chili w proszku i czerwoną paprykę, doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 15 minut, wymieszać occasionally.In płytkie naczynie, ubij białko jaja i mleko, aż zacznie się spieniać.
Umieść mączkę kukurydzianą na papierze woskowym, zanurz filety w mieszaninie jaj, a następnie w mączce kukurydzianej.Spray 13 x 9 w naczyniu do pieczenia z nieprzywierającą spary gotowania i umieścić filety w naczyniu.
Polać rybę sosem, posypać serem i piec około 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo się płatkować.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.