Meksykańska Pizza z kurczaka ze skórką z mąki kukurydzianej

Meksykańska Pizza z kurczakiem z mąką kukurydzianą może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 431 kalorii, 23G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, mączkę kukurydzianą, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Meksykańska Pizza Z Kurczaka Ze Skórką Z Mąki Kukurydzianej, Meksykańska Pizza z kurczaka ze skórką z mąki kukurydzianej, oraz Taco Pizza z łatwą skórką z mąki kukurydzianej {PLUS Zestaw Do Pizzy gratis!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. w średniej misce, wymieszać 3/4 szklanki mąki, cukier, drożdże i sól. Wymieszać z ciepłą wodą i olejem. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Pokonaj na dużej prędkości 1 minutę. Wymieszać w 1/3 szklanki mąki kukurydzianej i pozostałe 3/4 szklanki mąki zrobić miękkie ciasto.
Na lekko posypanej mąką powierzchni zagnieść ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne, około 5 minut. Przykryć; odstawić na 10 minut.
Spryskaj duży arkusz ciastek sprayem do gotowania; posypać dodatkową mąką kukurydzianą. Na arkuszu ciastek naciśnij ciasto na prostokąt 14x10 cali; ukłuć widelcem.
Piec 8 do 10 minut lub aż krawędzie po prostu zaczynają się brązowy.
Posypać 1 szklanką mieszanki serowej. Wierzch z kurczakiem, pomidorami i papryką.
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Piec 6 do 8 minut dłużej lub aż ser topi się i krawędzie są złotobrązowe.
Posypać cebulą i kolendrą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.