Meksykańska Pizza Pepperoni

Meksykańska Pizza Pepperoni
Meksykańska Pizza Pepperoni może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 18g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chipotle chile w sosie adobo, old el 'N chunky salsa, Old El refried beans i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pełnoziarniste Pizze Pepperoni, Pizze Pepperoni Provolone, oraz Pizze Pepperoni Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj 2 arkusze ciastek sprayem do gotowania. Spryskaj obie strony tortilli; umieść na arkuszach ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Piec około 3 minut lub aż DNA są lekko chrupiące; tortille kolei, i obracać Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Piec 2 do 3 minut dłużej lub do dna są lekko chrupiące (tortille będą nadal chrupiące po ostygnięciu).
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Usuń tortille do regału chłodzącego; ostudzić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem, w średniej misce, wymieszać refried fasoli, salsa, chipotle chile i sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Fasola RefriedFasola Refried
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Rozprowadzić ponownie wysuszoną mieszaninę fasoli (około 3 łyżek stołowych) na każdej schłodzonej tortilli do odległości 1/2 cala od krawędzi. Top z plastrami pepperoni (3 w tortilli) i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PepperoniPlastry Pepperoni
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Piec odkryte 6 do 7 minut lub do ogrzania przez i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Pokroić w kliny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia21
Magazyn