Pizza meksykańska robi się około 30 minut od początku do końca. Za 1,5 dolara za porcję otrzymujesz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 389 kalorii , 18 g białka i 18 g tłuszczu . 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga sałaty, oliwek, cebuli i grubych chipsów tortilli. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 35% , to danie jest raczej kiepskie. Wypróbuj Mexican Fiesta Salad Pizza , Authentic Mexican Wedding Cookies i Blast Of Color Mexican Stuffed Bell Peppers, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Pokrój połowę cebuli, resztę posiekaj; odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Połóż ciasto na nieposmarowanej blasze do pizzy o średnicy 12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
3
Rozłóż fasolę na spodzie do 1/2 cala od krawędzi. Na wierzch połóż ser cheddar i pokrojoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Piecz w temperaturze 450° przez 10-12 minut lub do momentu roztopienia się sera. Na wierzchu ułóż sałatę, mieszankę serów, posiekaną cebulę, pomidora, oliwki i chipsy tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana