Meksykańska Pita Tostadas
Meksykańska Pita Tostadas może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieczywo pita, mielony kminek, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tuńczyk Meksykański Tostadas, Tuńczyk Meksykański Tostadas, oraz Pieczone Meksykańskie Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić fasolę, reserved Bean liquid, kminek, chili w proszku i czerwoną paprykę w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i zmiksować na dużej prędkości, aż będzie gładka.
Rozłóż mieszankę fasoli na chlebie pita.
Top z papryką, cebulą, serem, sałatą i kolendrą.