Meksykańska Norka Czekoladowa Żółwia

Meksykańska Norka Czekoladowa Żółwia
Mexican Turtle Chocolate Mink to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 7G białka, oraz 44g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Meksykańska Norka Czekoladowa Żółwia, Czekoladowa Norka, oraz Czekoladowe Ciasto Z Żółwiami.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło 2 miski bezpieczne dla piekarnika lub ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Czekoladę i masło rozpuścić w ciężkim rondlu na bardzo małym ogniu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć miskę z ognia i ostudzić, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubić żółtko, sól i zmielony cynamon do połączenia. Ubij białko w misce mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż utrzyma miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając i nadal bić, aż biały po prostu trzyma sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ubij około jednej czwartej białego do mieszaniny czekolady, aby rozjaśnić, a następnie złóż Pozostałe białe delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Dziel ciasto między miseczkami lub ramekinami. Przykryć każdą miskę małymi kwadratami folii i mocno zacisnąć folię wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Umieść naczynie do pieczenia w piekarniku i wlej gorącą wodę (najłatwiej z czajnikiem) do naczynia. Ostrożnie umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia. Upewnij się, że folia jest nad wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Piec, aż budynie są ustawione, o 30 protokół. Desery będą lekko lepkie w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Przenieść miski do stojaka i chłodne budynie, odkryte, około 1 godziny. Tuż przed podaniem, unmold puddings do serwowania miski lub na talerzu. Po pierwsze, unmold desery biorąc nóż i uruchamiając go wzdłuż krawędzi ramekin. Po drugie, umieść ramekiny w misce z gorącą wodą na około 15 sekund. Obróć ramekin do góry nogami i dotknij dołu. Do każdej porcji budyniu dodać 2 łyżki stołowe cajeta i 2 łyżki posiekanych orzechów pekan, które zostały opiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn