Meksykańska Norka Czekoladowa Żółwia

Meksykańska Norka Czekoladowa Żółwia
Mexican Turtle Chocolate Mink to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 7G białka, oraz 44g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Meksykańska Norka Czekoladowa Żółwia, Czekoladowa Norka, oraz Czekoladowe Ciasto Z Żółwiami.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. masło 2 miski bezpieczne dla piekarnika lub ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Czekoladę i masło rozpuścić w ciężkim rondlu na bardzo małym ogniu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wyjąć miskę z ognia i ostudzić, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Ubić żółtko, sól i zmielony cynamon do połączenia. Ubij białko w misce mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż utrzyma miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając i nadal bić, aż biały po prostu trzyma sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Ubij około jednej czwartej białego do mieszaniny czekolady, aby rozjaśnić, a następnie złóż Pozostałe białe delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Dziel ciasto między miseczkami lub ramekinami. Przykryć każdą miskę małymi kwadratami folii i mocno zacisnąć folię wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Umieść naczynie do pieczenia w piekarniku i wlej gorącą wodę (najłatwiej z czajnikiem) do naczynia. Ostrożnie umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia. Upewnij się, że folia jest nad wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Piec, aż budynie są ustawione, o 30 protokół. Desery będą lekko lepkie w dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Przenieść miski do stojaka i chłodne budynie, odkryte, około 1 godziny. Tuż przed podaniem, unmold puddings do serwowania miski lub na talerzu. Po pierwsze, unmold desery biorąc nóż i uruchamiając go wzdłuż krawędzi ramekin. Po drugie, umieść ramekiny w misce z gorącą wodą na około 15 sekund. Obróć ramekin do góry nogami i dotknij dołu. Do każdej porcji budyniu dodać 2 łyżki stołowe cajeta i 2 łyżki posiekanych orzechów pekan, które zostały opiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn