Meksykańska Lazania
Need a danie główne bezglutenowe? Meksykańska Lasagna może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 30g białka, oraz 34g tłuszczu. Jeśli masz pomidor, fasola Jalapeno pinto, mielona łagodna kiełbasa wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Lazania, Meksykańska Lazania, oraz Meksykańska Lazania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj kiełbasę i mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż mięso się rozpadnie i nie będzie już różowe.
Drenaż. Wmieszać fasolę i kolejne 5 składników; gotować do całkowitego ogrzania.
Zupy i sos enchilada wymieszać w rondlu; gotować do całkowitego ogrzania.
Łyżka jedną trzecią sosu na dole lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia; top z 3 tortille. Łyżka połowę mieszanki wołowiny i jedną trzecią sosu na tortille; posypać połową sera Cheddar. Na wierzchu 3 tortille; powtórz warstwy zakończone tortillami.
Posypać serem Monterey Jack i kolejne 3 składniki.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut. Top z awokado.