Meksykańska Lazania

Meksykańska Lazania
Need a danie główne bezglutenowe? Meksykańska Lasagna może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 30g białka, oraz 34g tłuszczu. Jeśli masz pomidor, fasola Jalapeno pinto, mielona łagodna kiełbasa wieprzowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Lazania, Meksykańska Lazania, oraz Meksykańska Lazania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj kiełbasę i mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż mięso się rozpadnie i nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Drenaż. Wmieszać fasolę i kolejne 5 składników; gotować do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Zupy i sos enchilada wymieszać w rondlu; gotować do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Łyżka jedną trzecią sosu na dole lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia; top z 3 tortille. Łyżka połowę mieszanki wołowiny i jedną trzecią sosu na tortille; posypać połową sera Cheddar. Na wierzchu 3 tortille; powtórz warstwy zakończone tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Posypać serem Monterey Jack i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
6
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut. Top z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn