Meksykańska Kukurydza Z Grilla

Meksykańska Kukurydza Z Grilla
Przepis meksykańska kukurydza z grilla jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz limonkę, kłosy kukurydzy na kolbie, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 29%. Podobne przepisy to Meksykańska Kukurydza Z Grilla, Meksykańska Kukurydza Z Grilla, oraz Meksykańska Kukurydza Z Grilla.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połączyć majonez, sok z limonki, ancho chile proszku i wędzonej papryki w misce; ubijać, aż będzie gładka. Przechowywać w lodówce aż potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku SoliSos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Kukurydzę gotować w osolonej wodzie przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Odcedzić kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Umieść kłosy kukurydzy na gorącym grillu i gotuj, aż ziarna zaczną brązowieć i karmelizować, 2 do 3 minut. Obróć kukurydzę i dalej gotuj, obracając uszy po 1 do 2 minutach, aż będą rumiane z lekko zwęglonymi, karmelizowanymi Plamami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Obficie posmaruj kukurydzę roztopionym masłem i majonezem ancho-limonkowym, aż ziarna zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
7
Kłosy posypać serem Cotija i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Dekoruj plastrami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn