Meksykańska kukurydza na kolbie (Elote)
Meksykańska kukurydza na kolbie (Elote) może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz uszy kukurydza, majonez, majonez i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Meksykańska kukurydza na kolbie (Elote), Meksykańska Kukurydza Uliczna-Elote, oraz Elote Meksykańska Kukurydza Z Grilla.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Grill kukurydza aż gorące i lekko zwęglone na całym, 7 do 10 minut, w zależności od temperatury grilla.
Rozwałkować uszy w roztopionym maśle, a następnie równomiernie rozprowadzić majonezem.
Posypać serem cotija i podawać z klinem limonkowym.