Meksykańska kukurydza na kolbie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj meksykańską kukurydzę na kolbie spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 125 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz starą mieszankę przypraw el Taco, kukurydzę, queso fresco i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykański Dip Kukurydziany, Kukurydza Meksykańska, oraz Meksykańska Kukurydza w filiżance dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Ostrożnie szczotkuj olej roślinny na stojaku do grilla.
Kłaść kukurydzę bezpośrednio na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 8 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż lekko rumiane ze wszystkich stron.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać roztopione masło, sok z limonki i 2 łyżeczki mieszanki przypraw taco; odstawić. W miseczce z kremem wymieszać queso fresco i szczypiorek; odstawić.
Ugotowaną kukurydzę posmarować masłem; posypać mieszanką queso fresco.