Meksykańska Kukurydza Czerniona
Przepis meksykańska Poczerniona kukurydza jest gotowa w mniej więcej 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka mielonego pieprzu cayenne, cebuli, sera cotija i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z krewetek z jicamanem i grillowaną kukurydzą, Poczernione Piersi Z Kurczaka Z Cajun CORN Relish (Ww), oraz Grillowana kasza kukurydziana z chili i serem Fontina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Gdy ostygnie, posiekaj boczek.
Umieść ziarna kukurydzy na dużej patelni na dużym ogniu, i posypać kminek, sól morska, i pieprz cayenne na kukurydzy. Kukurydzę delikatnie obrócić łopatką, a następnie wymieszać z cebulą, czerwoną papryką i czosnkiem. Mieszaj mieszankę kukurydzy co kilka minut, aż zacznie przyklejać się do patelni.
Wlać piwo do patelni, aby pomóc odkleić kukurydzę, wymieszać i gotować, aż kukurydza będzie ciemna z bardzo ciemnymi plamami, a cebula i czerwona papryka będą miękkie, około 20 minut.
Zdjąć z ognia i posypać posiekanym boczkiem, serem cotija i kolendrą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."