Meksykańska komosa ryżowa i fasola z Pico de Gallo

Meksykańska komosa ryżowa i fasola z Pico de Gallo
Meksykańskie Quinoan i fasola z Pico de Gallo jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wiele osób robiło ten przepis, a 621 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, partii meksykańskiej quinoa, queso fresco, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańskie podstawy: Pico de gallo, Pico De Gallo Quinoa Burgers, oraz Meksykańskie hamburgery z indyka z Pico de Gallo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać meksykańską quinoa do fasoli i służyć posypane z pico de gallo posypane pokruszone queso fresco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pico De GalloPico De Gallo
Queso FrescoQueso Fresco
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn