Meksykańska komosa ryżowa i fasola z Pico de Gallo
Meksykańskie Quinoan i fasola z Pico de Gallo jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wiele osób robiło ten przepis, a 621 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, partii meksykańskiej quinoa, queso fresco, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Meksykańskie podstawy: Pico de gallo, Pico De Gallo Quinoa Burgers, oraz Meksykańskie hamburgery z indyka z Pico de Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać meksykańską quinoa do fasoli i służyć posypane z pico de gallo posypane pokruszone queso fresco.