Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj meksykańskiego Kaszanu. Jedna porcja zawiera 1202 kalorie, 35g białka, oraz 55 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 1 i kosztuje $4.29 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, mielony kminek, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kasha Lakishkes-Kashan i kokardy, Kasha Lakishkes (Kashan i łuki), oraz Kasha Varnishkes.
Instrukcje
1
Kaszę gryczaną wymieszać z jajkiem. Gotować mieszankę gryki w 10-calowej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, aż kasza oddzieli się i wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gryka
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać z wodą, masłem, octem, solą, kminkiem, cebulą i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając; zmniejszyć ciepło.
4
Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 5 minut lub do momentu, gdy kasza będzie miękka i ciecz zostanie wchłonięta. Wymieszać z awokado i pomidorem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.