Meksykańska Gorąca Czekolada

Meksykańska Gorąca Czekolada
Meksykańska gorąca czekolada to meksykański przepis, który służy 6. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Kilka osób naprawdę lubiło ten napój. Udaj się do sklepu i podnieś sól, laski cynamonu, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 63 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Zupa gorąco-kwaśna, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża podziel czekoladę na mniejsze kawałki. W rondlu połącz posiekaną czekoladę, mleko, cukier i sól na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
NóżNóż
2
Podgrzewaj i mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści, a mleko jest bardzo gorące, ale nie wrzenia, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
3
Zdjąć z ognia i spienić mleko czekoladowe z mini trzepaczką lub molinillo. Gorącą czekoladę podzielić na duże kubki, ułożyć po kilka pianek i podawać z laskami cynamonu jako mieszadła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Mleko CzekoladoweMleko Czekoladowe
Gorąca CzekoladaGorąca Czekolada
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn