Meksykańska Faszerowana Papryka

Meksykańska Faszerowana Papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Meksykańskie nadziewane papryki spróbować. To danie główne ma 880 kalorii, 31g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.96 za porcję. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, czosnek, mieszankę meksykańskiego sera i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Meksykańska Faszerowana Papryka, Meksykańska Faszerowana Papryka, oraz Meksykańska Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Wymieszać 3/4 szklanki wody i przypraw taco do mielonej wołowiny; gotować na wolnym ogniu, aż woda wyparuje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Rozgrzać olej roślinny na oddzielnej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać ryż w gorącym oleju, aż pachnący i złocisty brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj 1 szklankę wody, salsy, cebuli i czosnku; doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło, przykryć patelnię, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest miękka i ciecz jest wchłaniana, o 15 protokół. Zmieloną wołowinę wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Do każdej papryki łyżka warstwy zmielonej mieszanki wołowo-ryżowej; wierzch warstwą meksykańskiego sera i warstwą chipsów tortilla o smaku sera nacho. Powtórz warstwowanie składników w papryce, kończąc warstwą meksykańskiego sera. Ułóż nadziewane papryki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser MeksykańskiSer Meksykański
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Ser NachoSer Nacho
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka i ser lekko rumiany, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn