Meksykańska Chili-Cheese Topper
Przepis meksykańska Chili-Cheese Topper jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 771 kalorii. Na $3.39 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zielonej cebuli, fasola chili w sosie, colby - Monterey jack ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Puree ziemniaczane z meksykańskim Chili-ser Topper, Meksykańskie Hamburgery Z Chili I Serem, oraz Slow-Cooker Mexican Chili Cheese Dogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolę i pomidory w rondlu 1-quart na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące; łyżka na ziemniaki.