Meksykańskie Tacos Pieczone W Garnku

Meksykańskie Tacos Pieczone W Garnku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tacos z pieczeniem meksykańskim. Jedna porcja zawiera 1168 kalorii, 55g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.06 za porcję. Mieszanka ząbków czosnku, ząbek czosnku, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 26 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Meksykańskie Pieczone Tacos Wieprzowe {Slow Cooker}, Crock Pot Creamy Pulled Chicken Tacos, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprawić wszystkie boki wołowiny sporą ilością soli i pieprzu. W dużym holenderskim piekarniku lub innym ciężkim garnku, który ma ciasną osłonę, podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodaj czosnek i wołowinę do garnka, brązowienie mięsa ze wszystkich stron, biorąc czas, aby uzyskać ładną skórkę na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać cebulę i pozostawić do lekko brązowy, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać pokruszone pomidory, plus 1 pomidor puszka wody, przyprawy, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i dodać tyle wody, aby pokryć mięso. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i gotować z pokrywką przez 3 godziny, aż mięso jest przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Niech mięso ostygnie w płynie. Mięso rozdrobnić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Podgrzać duży garnek oleju na średnim ogniu. Gdy olej osiągnie 350 stopni F, smaż tortille kukurydziane 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Tortillę umieścić w oleju i odczekać około 30 sekund. Następnie użyj uchwytu drewnianej łyżki, aby wcisnąć środek tortilli i złożyć ją na środku. Przytrzymaj przez kilka sekund, czekając, aż tortilla uformuje się w skorupę taco, a następnie osusz na papierowych ręcznikach. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Aby zrobić salsę, pulse wszystkie składniki, z wyjątkiem soku pomidorowego, w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
10
Dodaj zarezerwowany sok pomidorowy, jeśli salsa jest zbyt gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
11
Skropić salsę oliwą z oliwek, przykryć folią i odstawić na bok, pozwalając na połączenie smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Połóż rozdrobnioną kapustę jako podstawę. Na wierzchu poszatkowana wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Podawać obok Guacamole i salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
3
Dekoruj świeżymi liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
4
Zmniejsz o połowę awokado. Łyżką wyjąć miąższ do miski do miksowania. Rozgnieść awokado za pomocą widelca lub masher ziemniaków, pozostawiając je jeszcze trochę grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Dodaj pozostałe składniki i złóż wszystko razem.
6
Skropić odrobiną oliwy z oliwek, dostosować przyprawy solą i pieprzem i dać 1 ostateczną mieszankę widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
7
Połóż kawałek folii mocno na powierzchni guacamole, aby nie brązowieje i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami6dojrzałe awokadodojrzałe awokado3słonina wieprzowasłonina wieprzowa9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.łopatka wołowałopatka wołowa6krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pokruszone pomidory, (polecane: San Marzano)pokruszone pomidory, (polecane: San Marzano)7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.całe pomidory, odsączone, z rezerwacją soku (zalecane: San Marzano)całe pomidory, odsączone, z rezerwacją soku (zalecane: San Marzano)12 łyżeczki czosnku w proszku1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane liście kolendryposiekane liście kolendry61 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejtortille kukurydziane świeże średnietortille kukurydziane świeże średnie1garśćświeża kolendra z łodygami, około 1/2 szklanki, drobno posiekanaświeża kolendra z łodygami, około 1/2 szklanki, drobno posiekana0pęczkiświeże liście kolendryświeże liście kolendry2goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity1ząbek czosnku, zmiażdżony następnie mielonyząbek czosnku, zmiażdżony następnie mielony1ząbek czosnku, grubo posiekanyząbek czosnku, grubo posiekany12 łyżeczki czosnku w proszkukminek mielonykminek mielony2limonki, soczystelimonki, soczyste3limonki, soczystelimonki, soczyste6krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do skropieniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do skropienia1łyżka czerwony ocet winnycebula w plasterkachcebula w plasterkach6krewetki i żyłkiŚwieżo popękany czarny pieprzŚwieżo popękany czarny pieprz1małeczerwona cebula, grubo posiekanaczerwona cebula, grubo posiekana1Serrano chileSerrano chile2serrano chiles, pokrojony w rundserrano chiles, pokrojony w rund6krewetki i żyłkiOlej roślinny, do głębokiego smażeniaOlej roślinny, do głębokiego smażenia7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno rozdrobniona biała kapustadrobno rozdrobniona biała kapusta1( bakłażany)cebula żółta, posiekanacebula żółta, posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn