Meksykańskie Pintos Z Kaktusem
Meksykańskie Pintos z kaktusem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 78 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to chili z indyka z pintos, Hot Pintos and Cheese Dip (Texas Trash), oraz Deep South Pintos and Rice.
Instrukcje
Włożyć fasolę pinto do wolnej kuchenki i napełnić do góry gorącą wodą.
Dodać boczek, 2 łyżki soli, jalapeno i cebulę. Przykryć i gotować na wysokiej 3 do 4 godzin, dodając wodę w razie potrzeby, aż fasola będzie miękka.
Usuń wszelkie ciernie z liści kaktusa i pokrój na małe kawałki.
Umieść w rondlu z 1 łyżką soli i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 minut.
Odcedzić i spłukać zimną wodą przez 1 minutę.
Dodać do fasoli, gdy są miękkie, i gotować jeszcze 15 minut na wysokości.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.