Meksykańska Sałatka Letnia

Meksykańska Sałatka letnia może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 354 kalorie, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona kolendry, ser feta, liście kolendry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Easy Summer" meksykańska " Sałatka z fasolą maślaną, Lato Grillowane Meksykańskie Ulicy Kukurydza Quinoa Sałatka, oraz Lato Grillowane Meksykańskie Ulicy Kukurydza Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej, suchej patelni, toast nasiona kminku, nasiona kolendry, chile, i orzeszki piniowe na średnim ogniu, stale mieszając, aż pachnące, o 3 protokół.
Przełożyć dressing do miski i ubić oliwę z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać oliwki, pomidory, kolendra i ser. Wrzucić delikatnie połączyć i służyć.
* Kucharze Uwaga: suszone chile można również pokroić na małe pierścienie za pomocą nożyczek.