Meksykańska Sałatka Kukurydziana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj meksykańskiej sałatki kukurydzianej. Ten przepis służy 2 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz szczyptę pieprzu, pomidora, mielonego kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Dip Sałatkowy Z Kukurydzy Meksykańskiej, oraz Meksykańska Sałatka Kukurydziana.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w średniej misce; wrzucić delikatnie.
Połącz sok z limonki i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę soku z limonki na mieszaninę warzywną i delikatnie wrzucić. Przykryć i dokładnie schłodzić. Wymieszać tuż przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.