Meksykańska Sałatka Kukurydziana

Meksykańska Sałatka Kukurydziana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj meksykańskiej sałatki kukurydzianej. Ten przepis służy 2 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz szczyptę pieprzu, pomidora, mielonego kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Dip Sałatkowy Z Kukurydzy Meksykańskiej, oraz Meksykańska Sałatka Kukurydziana.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 5 składników w średniej misce; wrzucić delikatnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Połącz sok z limonki i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać mieszaninę soku z limonki na mieszaninę warzywną i delikatnie wrzucić. Przykryć i dokładnie schłodzić. Wymieszać tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
WarzywaWarzywa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn