Meksykańska Fasolowa Pizza
Meksykańska fasolowa Pizza może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,03 zł za porcję. To danie główne ma 309 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, starą fasolę el refried, pieprzowy ser monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 51 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizze Meksykańskie, Pizze Meksykańskie, oraz Małe Pizze Meksykańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w najniższej pozycji stojaka; Rozgrzej piekarnik do 204°. spryskaj 1 Stronę każdej tortilli sprayem do gotowania. Na każdym z 2 dużych arkuszy ciasteczek, umieścić 2 tortille rozpylone boki w dół.
Rozłóż 1/4 szklanki fasoli refried na każdej. Na wierzchu cebula, pomidor i ser.
Piec 1 arkusz ciastek na raz na najniższym stojaku piekarnika 10 do 12 minut lub do dna są złotobrązowe i ser topi się i bąbelki.
Pokroić w kliny, aby służyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD]()
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.