Meksykańska Fasola Pinto
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Meksykańska fasola Pinto może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz boczek, fasolkę pinto, paprykę serrano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Meksykańska Fasola Pinto, Meksykańska Wieprzowina I Fasola Pinto, oraz Meksykańska Fasola Pinto Od Podstaw (1 Garnek).
Instrukcje
Umieścić fasolę w dużym garnku z wystarczającą ilością wody, aby pokryć przez 3 do 4 cali, i doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia i odstawić na 1 godzinę.
Wlać wystarczającą ilość świeżej wody, aby pokryć fasolę o 3 do 4 cali i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Miejsce boczek na patelni, i gotować na średnim dużym ogniu, aż równomiernie brązowy. Boczek pokruszyć i przenieść, wraz z tłuszczem, do garnka z fasolą. Nadal gotować fasolę na małym ogniu przez 30 minut.
Umieścić całe papryki chile do garnka, i kontynuować gotowanie fasoli 1 godzinę, lub do miękkości.