Mediterranean Seafood Medley

Mediterranean Seafood Medley
Mediterranean Seafood Medley wymaga około 3 godziny od początku do końca. Na 5,82 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 48g białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka bulionu z kurczaka, Małży, suszonych pomidorów zapakowanych w olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. 8 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 95%. Spróbuj Seafood Medley, Parowane Owoce Morza Medley, oraz Owoce morza Medley z Linguine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namocz kalmary w mleku przez 1 do 5 godzin; im dłużej, tym lepiej. Gdy kałamarnica skończy namaczać, odcedzić i wyrzucić mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
2
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu. Wymieszaj czosnek, cebulę, marchew, pomidory i pokrojony w kostkę koper włoski. Gotować i mieszać, aż warzywa zmiękną, o 10 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i gotować dodatkowe 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wlać wino i zwiększyć ciepło do wysokiej. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, dodać bulion z kurczaka, pietruszkę, estragon, tymianek, liście laurowe, pieprz i szafran. Powrót do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do medium,i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zmniejszy się do 1 1/2 szklanki, o 15 protokół. Odcedzić ciecz i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
SzafranSzafran
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, i gotować, aż pachnące, o 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj suszone pomidory i koper włoski; gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6
Wlać napinany bulion szafranowy i posiekany tymianek; zwiększyć ogień do średniej wysokości i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
7
Ostrygi ułożyć na wierzchu kopru włoskiego, przykryć i gotować przez 1 minutę. Ustaw małże i małże do garnka, przykryć i gotować, aż Skorupiaki zaczną się otwierać, o 4 protokół. Wymieszać odsączoną kałamarnicę, odzyskać i gotować przez 1 minutę, tylko do momentu, aż kałamarnica firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Podczas gotowania skorupiaków doprawiamy filety z labraksa solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MorszczukaFilety Z Morszczuka
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SkorupiakiSkorupiaki
9
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Umieść rybę na patelni, od strony skóry w dół. Przykryć i gotować, aż skóra będzie chrupiąca, a mięso ryby ujędrni i nie będzie już przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Wlać mieszaninę kopru włoskiego z owocami morza na półmisek i umieścić filety z labraksa na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z MorszczukaFilety Z Morszczuka
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
12
Udekorować gałązkami pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia98
Magazyn