Mediterranean Herb Rub
Śródziemnomorski Rub ziołowy może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bazylii, soli koszernej, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Śródziemnomorski Dip Ziołowy, oraz Warzywa Śródziemnomorskie Pieczone Ziołami.
Instrukcje
Połącz składniki w małej misce. 2 funty drobiu, mięsa lub owoców morza zalać 1 łyżką oliwy z oliwek.
Posypać rub, naciskając delikatnie, aby pomóc przylegać do żywności. Gotować na lekko naoliwionym grillu do pożądanej doneness. Wskazówki: aby wzmocnić efekt rub, nałóż go na potrawy kilka godzin przed gotowaniem. Przechowywać w lodówce żywności, pokryte, aż gotowe do gotowania.Ponieważ przetarcia utrzymują się dobrze i są łatwe do wykonania (większość wymaga składników, które prawdopodobnie masz w spiżarni), warto je mieszać w podwójnych lub potrójnych partiach, aby mieć pod ręką posiłki w ostatniej chwili. Przechowywane w szczelnie zamkniętym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu, pocierać pozostanie świeży przez okres do 1 miesiąca.Najlepiej z: piersiami kurczaka bez kości, kotletami z indyka, stekiem ze spódnicy, kotletami jagnięcymi, krewetkami i basem w paski.