Medaliony Z Wieprzowiny Azjatyckiej
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Azjatyckie medaliony wieprzowe mogą być ogromnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, sól, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony wieprzowe z azjatyckim smakiem, Pikantne Koreańskie medaliony wieprzowe z azjatycką Slaw, oraz Medaliony Z Łososia Azjatyckiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Wieprzowinę posypać solą.
Połącz czosnek, imbir i olej w dużej misce.
Dodać wieprzowinę; wrzucić do herbu.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; smażyć 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodać wodę i pozostałe składniki do patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło; gotuj na wolnym ogniu 3 minuty. SOS łyżeczkowy na wieprzowinie.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Gabrielskloof Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc z 2019 r. fermentowano naturalnie w 85% starych beczkach przy minimalnej interwencji, a pozostała część poddawana była fermentacji w stalowych zbiornikach. Na nosie zielone jabłka, Skórka z limonki, miód i mokry kamień. Eleganckie podniebienie z równowagą, świeżością i zachwycającą fakturą.