Medaliony Wieprzowe Zawinięte W Boczek Z Salsą Pomidorowo-Kukurydzianą

Medaliony wieprzowe zawinięte w boczek z salsą pomidorowo-kukurydzianą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.81 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 412 kalorii, 34g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Jeśli masz ancho chili w proszku, polędwiczki wieprzowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Medaliony Wieprzowe Zawinięte W Boczek, Grillowany Boczek Zawijany Medaliony Wieprzowe, oraz Pikantne medaliony wieprzowe z salsą pomidorowo-pomarańczową.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę na 8 (3-calowe) plastry.
Umieść mięso, pokrój boki w górę, między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 2 cali, za pomocą wałka do ciasta lub płaskiej strony młotka mięsnego.
Ubijamy razem oliwę z oliwek i kolejne 3 składniki. Rub mieszaninę równomiernie na wieprzowinie; przykryć i schłodzić 2 godziny.
Boczek mikrofalowy w wysokiej 2 minuty lub do częściowego ugotowania boczku. Boki każdego kawałka wieprzowiny owinąć 1 plastrem boczku i zabezpieczyć drewnianym kilofem.
Światło 1 strona grilla, ogrzewanie do średnio wysokiego ciepła (350 do 400); pozostaw drugą stronę nieoświetloną. Ułóż wieprzowinę nad oświetloną stroną; grill, przykryty pokrywą grilla, 5 minut z każdej strony. Przesuń wieprzowinę na nieoświetloną stronę; grilluj, przykryty pokrywą grilla, 30-35 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 16
Podawać z salsą pomidorowo-kukurydzianą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.