Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto

Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto
Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 365 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.73 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wiśni, dżem malinowy, Ruby port i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gotowanie Medalionów wieprzowych Light z sosem wiśniowym z suszonego wina porto, Medaliony wieprzowe z sosem Figowo-Porto, oraz Medaliony wołowe z sosem z Porto Wine Pan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki.
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na małym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wieprzowinę pokroić w poprzek na 16 kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Umieść wieprzowinę na patelni; gotować 4 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Wymieszać mieszaninę wina, skrobanie poluzować rumiane kawałki. Zwiększyć ciepło do wysokiej; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 3 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć z ognia. Masło wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Podawać sos na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
9
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn