Medaliony wieprzowe z sosem czosnkowo-Truskawkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych z sosem czosnkowo-Truskawkowym. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 31g tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Przepis ten służy 4. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką sól, czosnek, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem truskawkowym, Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowym podobnych receptur.
Instrukcje
Spłaszczyć wieprzowinę do 1/4 cala. grubość; posypać solą i pieprzem.
Mąkę, jajka i bułkę tartą umieścić w oddzielnych płytkich miseczkach. Zanurz wieprzowinę w mące, jajka, a następnie bułkę tartą.
Na dużej patelni na średnim ogniu gotować wieprzowinę w 1/4 szklanki masła przez 2-4 minuty z każdej strony lub do miękkości; zdjąć i ogrzać. W międzyczasie umieść truskawki w robocie kuchennym. Przykryć i proces aż puree; odstawić.
Na tej samej patelni podsmażyć czosnek na pozostałym maśle przez 1 minutę.
Dodać przecierane truskawki, wodę i bulion; podgrzać.
Podawać wieprzowinę z sosem.
W razie potrzeby udekorować pokrojonymi truskawkami.