Medaliony wieprzowe z sosem borowikowym

Medaliony wieprzowe z sosem borowikowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka polędwicy wieprzowej, masło, marsala i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z sosem borowikowym, Pig ' n ' Shrooms (medaliony wieprzowe z sosem grzybowym), oraz Medaliony wieprzowe z sosem Miso-grzybowym.
Instrukcje
Połączyć grzyby i 1 1/2 szklanki wrzącej wody w misce. Przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1 szklankę płynu. Pieczarki drobno posiekać.
Umieść każdy kawałek wieprzowiny między 2 arkusze folii heavy-duty, i funt do 1 / 2-calowej grubości za pomocą młotka mięsnego lub małej patelni ciężkiej.
Obie strony wieprzowiny posypać pieprzem.
Rozmaryn, sól i zmiażdżony czosnek połączyć w małej misce; zacieru widelcem do pasty.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pastę czosnkową; smażyć 30 sekund.
Dodać wieprzowinę; gotować przez 2 minuty z każdej strony.
Dodaj pokrojoną w kostkę cebulę na patelnię; smażyć przez 5 minut lub do miękkości.
Dodać posiekane grzyby i Marsala, i gotować przez 1 minutę.
Dodaj zarezerwowany płyn grzybowy i bulion; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 10 protokół). Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Powrót wieprzowinę na patelnię; gotować 3 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.